Drop menu

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γ.Γ του ΕΠΑΜ Δ.Καζάκης και κλιμάκιο της ΠΓ στην Καβάλα





 Στην Καβάλα διεξήχθη την Πέμπτη 16/2/2017 η συνεδρίαση του Τομέα Α.Μ.Θ. του ΕΠΑΜ με εκπροσώπους, μέλη και φίλους του ΕΠΑΜ από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Θράκης παρουσία του Γ.Γ. Γραμματέα του μετώπου Δημήτρη Καζάκη, του Οργανωτικού Γραμματέα Δημήτρη Κυπριώτη, του εκπροσώπου τύπου Απόστολο Ρόσσιο και του υπεύθυνου Δημ.Σχέσεων Γρηγόρη Πιερρουτσάκου.



   
Στα πλαίσια της περιοδείας του στη Β.Ελλάδα, ο Γ. Γ. του ΕΠΑΜ κ. Καζάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και σωματείων της περιοχής, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Star Β.Ελλάδος και στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» φιλοξενούμενος του δημοσιογράφου Αθανάσιου Φυλακτού στη πόλη της Δράμας.

Δείτε την εκπομπή εδώ:


    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΠΓ,  στη συνάντηση μελών και φίλων των πυρήνων των όμορων νομών της Ανατολικής Θράκης.  
     Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Γ.Γ. για τις τρέχουσες εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα, για τις επαφές του μετώπου με άλλες προσωπικότητες και σχηματισμούς προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο μέτωπο που να προάγει αποτελεσματικότερα την πρόταση εξόδου από τα δεσμά του ευρωσυστήματος που πρώτο και αταλάντευτα από την αρχή της κρίσης, το ΕΠΑΜ έχει αναδείξει.
    Ο Γ.Γ κατέληξε, κλείνοντας το κύκλο των συζητήσεων, πως «τούτη την ώρα παρά το ότι βρισκόμαστε μέσα στη δίνη του τυφώνα των παγκόσμιων εξελίξεων γεωπολιτικά και στη δυσκολότερη φάση της ελληνικής περιπέτειας λίγο πριν τεθεί σε εφαρμογή η τελική λύση για τη χώρα, παρουσιάζεται για τον λαό η πλέον σημαντική ευκαιρία, σπουδαιότερη ακόμη και από γενεσιουργές ανάγκες για πολλές εξεγέρσεις και επαναστάσεις της μακραίωνης ιστορίας του, κι αυτό διότι, αυτή τη φορά, η συντεταγμένη συστράτευση του λαού μαζί με μια εδραιωμένη κοινωνικά, πατριωτική πολιτική δύναμη με άμεσο κυβερνητικό σχέδιο, όπως είναι το ΕΠΑΜ,  θα του ξαναδώσει πραγματικά τη χώρα του και την ανεξαρτησία του πίσω στα δικά του χέρια, κάνοντας πράξη το ποθούμενο πολλών ιστορικών ζητούμενων στις εκάστοτε επαναστάσεις του: Να ξεμπερδέψει μια και καλή με όλο αυτό το αρρωστημένο σύστημα εκδούλευσης και ξεπουλήματος γής και γενεών»   

  Για το ΕΠΑΜ η επιλογή και η προσπάθεια που οφείλει κάθε σκεπτόμενος πολίτης να ακολουθήσει, συνίσταται στον αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας και του έθνους από τη σύγχρονη μορφή κατοχής εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την προοπτική όχι μόνο της επιβίωσης και της συνέχειας του έθνους αλλά και της μακρόπνοης ευημερίας και προόδου του λαού. Αυτή η μετάβαση περνά μέσα από την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα που θα εκδίδει το κράτος, τη διαγραφή του συνόλου του χρέους που δεσμεύει το παρόν και το μέλλον της χώρας, την ανατροπή του συνόλου του δικαιακού συστήματος που εγκαθίδρυσαν τα μνημόνια και οι ευρωπαϊκές οδηγίες και αποτελούν ανάχωμα στην ανάληψη των απαραίτητων εθνικών δράσεων για την ανασυγκρότηση και ανόρθωση κάθε οικονομικής δραστηριότητας, την προσαγωγή στον φυσικό δικαστή όλων εκείνων που με τις πράξεις και τις υπογραφές τους έθεσαν σε κίνδυνο την ύπαρξη και επιβίωση της χώρας και την συγκρότηση μιας νέας συντακτικής εθνοσυνέλευσης για την κατάρτιση και σύνταξη ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου - ενός νέου συντάγματος, όπου ο κυρίαρχος λαός θα καταστεί πραγματικά ο υπέρτατος εντολέας και διαχειριστής των εξουσιών που εμπιστεύεται να ασκεί η εκάστοτε κυβέρνησή του.

Η πρόσκληση του ΕΠΑΜ σε κάθε συμπολίτη μας, σε κάθε συλλογικότητα, σε κάθε επιστήμονα, τεχνίτη, εργαζόμενο είναι ανοιχτή και διαρκής:

Συμπαρασταθείτε μαζί μας στον αγώνα να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Ενισχύστε με τη συνεργασία σας και τη συμμετοχή σας τις δυνάμεις του ΕΠΑΜ

Γνωρίστε μας και συζητήστε μαζί μας.

Τρόποι επικοινωνίας:


Ιστοσελίδες:




Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:



facebook:

  • Eπίσημη σελίδα του ΕΠΑΜ:



Twitter:

Επίσημη σελίδα του ΕΠΑΜ:
https://twitter.com/epamhellas

Youtube:

Επίσημο κανάλι του ΕΠΑΜ: epam icc

 

 

Ραδιοφωνικές εκπομπές:

  • Διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΕΠΑΜ: www.e-roi.gr
  • Ραδιο Νεάπολις 90,8 FM στη Καβάλα και για όλη την ΑΜΘ ενώ διαδικτυακά στο www.radioneapolis.gr . Το μοναδικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα που φιλοξενεί καθημερινά από τις 07:00 – 09:00 εκπομπές του Δ.Καζάκη αλλά και παρεμβάσεις του μέλους της Τ.Ο. Καβάλας, Μιχάλη Νικήτα στην εκπομπή του Σταύρου Δεληγιάννη και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για το πολύτιμο αυτό βήμα που προσφέρει στην αποστολή του ΕΠΑΜ.
  • ERT-Open διαδικτυακά στο www.ertopen.com όπου κάθε Δευτέρα από τις 13:00 – 14:00 φιλοξενείται εκπομπή του ΕΠΑΜ με διάφορους προσκεκλημμένους.

Τηλεφωνικά:

210-3428676, 210-3422156

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι κριτικές σας είναι ευπρόσδεκτες και προσφέρουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Υβριστικές εκφράσεις και άσεμνο περιεχόμενο είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαγράφουμε.