Drop menu

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Δελτίο Τύπου του Επαμ Καβάλας για την αλλαγή του χώρου πραγματοποίησης της Ομιλίας του Δ. Καζάκη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση του ΕΠΑΜ Καβάλας για το Σάββατο 9 Μαϊου 2015 και ώρα 19:00 με Θέμα:
«Εθνικό Νόμισμα και Διαγραφή Χρέους»

με κεντρικό ομιλητή τον οικονομολόγο και ιδρυτή του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Πλατείας Ελευθερίας αντι της Πλ. Καπνεργάτη όπως είχε αρχικά ορισθεί.

Πιστή στο χρόνο που εμφανίζεται, «η μαύρη μοίρα» που καλούμαστε να αποδεχτούμε ότι περιβάλλει τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει το ΕΠΑΜ Καβάλας, συνέβαλε για δεύτερη φορά, στην μεταβολή την τελευταία στιγμή, του χώρου διεξαγωγής της ομιλίας του Δ. Καζάκη. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τον περασμένο Μάιο, στα πλαίσια των ευρωεκλογών όπου η άδεια χρήσης της πλατείας εγκρίθηκε για το ΕΠΑΜ για να πληροφορηθούμε και πάλι τη τελευταία στιγμή ότι είχε προηγηθεί και τελικά αποδόθηκε στη συνέχεια σε ομιλία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Σήμερα, παρότι υπήρξε και πάλι διαβεβαίωση από τις δημοτικές αρχές «πλήρως και εγκαίρως» από τις 24/3/15 ότι το αίτημα του ΕΠΑΜ γίνεται δεκτό εντούτοις βρέθηκε την τελευταία στιγμή η «πλήρως και εγκαίρως» αίτηση αυτή τη φορά του ΚΚΕ ΠΕ Καβάλας για μια αναμφισβήτητα ιστορικής αξίας εκδήλωση μνήμης για τα 70 χρόνια από την λήξη του Β παγκοσμίου Πολέμου και τη νίκη των λαών κατά του ναζισμού την ίδια μέρα και ώρα στην Πλ. Καπνεργάτη.

Ελπίζουμε η τρίτη φορά (η πρόσκρουση με τον αριστερό χώρο ολοκληρώθηκε θέλουμε να πιστεύουμε…) να κλείσει τον κύκλο της κακοδαιμονίας των εκδηλώσεων που οργανώνονται από το ΕΠΑΜ και η «βαριά» σημαία πολιτικών φορέων που δραστηριοποιούνται στη πόλη μας, να μην υπερίπταται ελέω γοήτρου ασκώντας πιέσεις είτε μέσω παραγόντων είτε αποβλέποντας στις αναμενόμενες ψυχικές συγκρούσεις των ανθρώπων που στελεχώνουν τις αρμόδιες αρχές που εμπλέκονται κάθε φορά, δοκιμάζοντας κατ' αυτό το τρόπο την επαγγελματική και προσωπική τους αξιοπιστία.

08/05/2015
Το γραφείο τύπου του ΕΠαΜ Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι κριτικές σας είναι ευπρόσδεκτες και προσφέρουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Υβριστικές εκφράσεις και άσεμνο περιεχόμενο είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαγράφουμε.