Drop menu

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Το Ε.ΠΑ.Μ. για αρχάριους, σε 20 λεπτά!

Με το Ε.ΠΑ.Μ.,σαν χώρα και σαν κοινωνία,δεν πάμε ούτε δεξιότερα
ούτε αριστερότερα,πάμε...Εθνικότερα !!!
Πρόκειται για μια Πατριωτική Δημοκρατική Δύναμη και ως τέτοια,είναι...ανεξίθρησκη...τόσο ιδολογικά όσο και θρησκευτικά.
Στόχοι :
  • - Η μονομερής καταγγελία και διαγραφή του Ελληνικού χρέους ως παράνομου και καταχρηστικού,ώστε να σταματήσουμε να το πληρώνουμε,όπως προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο,με συγκεκριμένη διαδικασία.
  • - Να αποχωρήσουμε οικειοθελώς και το ταχύτερο δυνατόν από ευρωζώνη & Ε.Ε.,ώστε με το εθνικό νόμισμα να χρηματοδοτήσουμε την οικονομία μας και να την ενδυναμώσουμε μέσω της ενίσχυσης της παραγωγής.
  • - Να καταγγελθούν το σύνολο των δεσμεύσεων, που επιβλήθηκαν στην χώρα με πραξικοπηματικό τρόπο,από τις 6 Μαϊου 2010 και μετά.
  • - Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της Εθνικής τραγωδίας και όλοι αυτοί που διέπραξαν σφετερισμό Λαϊκής Κυριαρχίας και εσχάτη προδοσία,με τις πολιτικές που επέβαλαν και τις δεσμεύσεις εναντίον του Ελληνικού λαού.
  • - Συντακτική Εθνοσυνέλευση & Νέο Σύνταγμα απ' ευθείας από τον Λαό,για τον ίδιο τον Λαό.
Από εκεί και πέρα ως ανεξάρτητη χώρα,και με βασικό άξονα το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών μιας κυβέρνησης Παλλαϊκού Μετώπου χαράσσουμε νέα πορεία ανατρέχοντας στην παγκόσμια ιστορία,συλλέγοντας τα καλύτερα στοιχεία από όλες τις επιτυχημένες λύσεις που έχουν εφαρμοσθεί και είναι δυνατόν να συντελέσουν στην ανάκαμψη της Ελλάδος,το ταχύτερο δυνατόν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι κριτικές σας είναι ευπρόσδεκτες και προσφέρουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Υβριστικές εκφράσεις και άσεμνο περιεχόμενο είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαγράφουμε.