Drop menu

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Είσοδος των αγροτών στην ομιλία Σ.Φάμελλου του Συριζα στη Καβάλα στις 4/3/16

Στο αμφιθέατρο της πρώην νομαρχίας Καβάλας κατά την διάρκεια της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου. Ομάδα περίπου 100 αγροτών και κτηνοτρόφων από διάφορα σημεία του νομού Καβάλας επιχείρησαν να εισέλθουν στο αμφιθέατρο για να διαμαρτυρηθούν για το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Αρχικά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς, με συνέπεια να υπάρχουν μερικά σπρωξίματα, αλλά έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων επετράπη η είσοδός τους στο αμφιθέατρο.
Η ομιλία διεκόπη, με ορισμένους εκπροσώπους των αγροτών να ζητούν να πάρουν τον λόγο. Επικράτησε πανδαιμόνιο (αν και, πέρα από φωνές, συνθήματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των συγκεντρωθέντων και μερίδας θεατών της ομιλίας -με τους τελευταίους να αποκαλούν τους πρώτους ακόμα και "φασίστες"- ουδέν άλλο συνέβη), με τους εκπροσώπους των αγροτών να διαμαρτύρονται έντονα για τα προς ψήφιση κυβερνητικά μέτρα και να κατηγορούν τόσο τον κ. Φάμελλο όσο και τους 3 τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές για εμπαιγμό.Οι αγρότες παρέμειναν στο αμφιθέατρο ως και μετά τις 11 το βράδυ, ζητώντας επίμονα από τους 3 βουλευτές Καβάλας να μην ψηφίσουν τα μέτρα και δεσμευόμενοι ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί. Μάλιστα αποδοκίμασαν έντονα τόαο τον κ. Φάμελλο κατά την διάρκεια της αποφώνησής του -στην οποία έδωσε το "σύνθημα" ότι "ο διάλογος θα συνεχιστεί"- όσο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά την αποχώρησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι κριτικές σας είναι ευπρόσδεκτες και προσφέρουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Υβριστικές εκφράσεις και άσεμνο περιεχόμενο είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαγράφουμε.