Drop menu

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο Δ. Καζάκης στον Αιμ. Λιάτσο την Τρίτη 21/3/2016

Ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο στην εκπομπή του Kontra Channel «Kontra 24», τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Μαρτίου 2016.
Παρακολουθήστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συγκεκριμένη εκπομπή και στηρίξτε πάση θυσία, με όλους τους δυνατούς και εν δυνάμει τρόπους, το Ε.ΠΑ.Μ. και τον Δημήτρη Καζάκη, προτού να είναι αργά για την πατρίδα μας και για εμάς τους ίδιους.
Στηρίξτε την μοναδική συγκροτημένη πολιτική δύναμη της χώρας με 70 οργανώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και άλλες 25 στο εξωτερικό, ούτως ώστε να ξεμπερδέψουμε με τους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, δίνοντας ΤΕΛΟΣ στον εφιάλτη.
Διαδώστε το συγκεκριμένο βίντεο με όλους τους δυνατούς τρόπους, σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους. Έχουμε, σαν λαός, τα όπλα και τα εργαλεία αλλά και το πολιτικό προσωπικό για να τελειώσουμε με το ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που έστησαν οι τραπεζίτες με τους πολιτικούς υπό την αυστηρή καθοδήγηση του Ευρωϊερατείου... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
Στηρίξτε το Ε.ΠΑ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι κριτικές σας είναι ευπρόσδεκτες και προσφέρουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Υβριστικές εκφράσεις και άσεμνο περιεχόμενο είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαγράφουμε.